Overvejer du at flytte til Saloparken? Hvis, er vi sikre på, at du vil falde godt til i vort dejlige område!


Saloparken ligger fantastisk i Odder. Vi rummer lige fra børnefamilier til seniorer. Der er ikke langt til bymidte og indkøbsmuligheder, institutioner eller skoler. Det veludviklede stisystem og vejnet, gør det nemt og hurtigt at komme rundt i byen. Da der hverken er langt til Aarhus, Skanderborg eller Horsens, vælger flere Odder som det trygge fundament for familien og pendler så til arbejde i bil, med Oddergrisen eller bus.


Bor du i Saloparken, er der god sandsynlighed for, at du har smuk udsigt ud over byen og markerne, der strækker sig mod Saksild, Norsminde og Hov. Skoven ligger kun få hundrede meter væk. Og er man barn, kan en tur til Stampmøllen eller en rundtur på Saloparkens legepladser varmt anbefales, ligesom kælkebakken ved Vestermarkskolen er et hit på en snevejrsdag.


Fritidsmuligheder er der masser af. Hvad enten du søger motion på såvel hygge som højt plan, ønsker at dyrke din interesse for friluftsliv eller musik, er der muligheder.


Selve Grundejerforeningen er opbygget med otte beboergrupper - en for hver stikvej - og med en bestyrelse, hvor der sidder en repræsentant for hver beboergruppe samt en formand.


Vi har en fornuftig økonomi, som gør, at vi i dag kan glæde os over muligheden for at kunne renovere veje og grønne områder i det omfang, vi finder det nødvendigt uden ubehagelige overraskelser. Som beboer betaler man årligt ind til Grundeejerforeningen, og det er betyrelsens opgave at sikre, at vi hverken betaler for meget eller for lidt.


Bestyrelsen har en række praktiske opgaver i forbindelse med vedligeholdelsen af vores arealer og understøtter gerne afvikling af aktiviteter, der på den ene eller anden måde kan komme Foreningen tilgode.


Det kan bestemt også anbefales at deltage i nogle af de aktiviteter, som de enkelte stikveje arrangerer og som understøtter det sammenhold, der gør Saloparken til et trygt og rart sted at bo. Det gælder uanset, om der er tale om sommerfest eller en dag, hvor den fælles legeplads trænger til en kærlig hånd. Alle aktiviteterne danner grobund for, at Saloparken forbliver et trygt og dejligt sted at være.


Vi håber, at du og din familie har lyst til at kigge lidt nærmere på Saloparken - og skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af os.


De bedste hilsner

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Saloparken.